Ismerjen meg bennünket!

Professzionális vámszolgáltatások nyújtásához, hosszú évek mind elméleti, mind gyakorlati vámszakmai tapasztalatára, a határállomásokon és belterületen infrastrukturális jelenlétre, logisztikai kiegészítő szolgáltatásokra, a vámügynöki tevékenységet közvetlenül segítő vámtanácsadói és vámjogi háttér támogatásra, valamint naprakész szakmai ismeretekkel rendelkező vámügyintézőkre van szükség.
Egy kifejezetten vámigazgatási ügyekre szakosodott ügyvédi iroda, valamint egy a logisztikai és vámszolgáltatások terén meghatározó gazdasági társaság együttműködése teremti meg a a Vámelit komplex szolgáltatás nyújtásának lehetőségét.
Nincs ma olyan igény a vámszolgáltatások valamint az ahhoz szorosan kapcsolódó logisztikai szolgáltatások terén melyben nem tudnánk a segítségére lenni a gazdálkodóknak. Nálunk a nyújtott vámszolgáltatás nem ér véget a vámhatározat átvételével és a közteher befizetésével. Nekünk fontos, hogy a vámkezelés elvégzését követően újabb megbízással térjen vissza hozzánk, arra hivatkozással, hogy magasszínvonalon és reális árakon szolgáltuk ki. A Vámelit szolgáltatását nyújtó vámügynökség Dr. Falcsik István ügyvéd, vámtanácsadó és a Zoll- Platz Kft. tulajdonában áll.
A tulajdonosok napi szinten felügyelik a vámügynökség tevékenységét, szakmai háttértámogatást biztosítva az operatív feladatokat ellátó kollégáknak.

Dr. Falcsik István

Ügyvéd, vámtanácsadó a vámügynökség tulajdonosa

Dr Falcsik István ügyvéd, az RSM Hungary vámmal, jövedéki adóval, környezetvédelmi termékdíjjal és népegészségügyi termékadóval kapcsolatos tanácsadási feladatokkal foglalkozó üzletágának vezetője.
Mint ügyvéd a szakterületét érintő jogorvoslati eljárásokban lát el képviseletet hatósági és bírósági eljárások során.
Az ELTE Jogtudományi Karán végzett és rendelkezik vámtanácsadói képesítéssel.
Több mint 30 éves vám és jövedéki szakmai tapasztalatának felét a közigazgatásban, felét az üzleti szférában szerezte. 1999 óta tevékenykedik ügyvédi pályán ezt megelőzően a vám- és pénzügyőrság különböző szakterületein dolgozott. 1996-1999-ig a vám és pénzügyőrség gazdasági bűncselekmények nyomozását végző vámnyomozó hatóságát irányította.
Több vámszakmai szervezet munkájában vesz részt, szakterületét illetően gyakran jelennek meg publikációi, egy kereskedelmi rádió vendégeként, mint vámszakértő a szakterületet érintő kérdésekben fejti ki véleményét.

Zoll-Platz Kft.

Tulajdonos

A szegedi székhelyű Zoll-Platz Kft-t 1990-ben alapították. Az alapítás óta magyar kézben lévő szervezet jelenleg két magánszemély és két társaság tulajdonában áll. A cég több határátkelőn és a szegedi vámudvaron működtet spedíciókat. A Zoll-Platz Kft. az elmúlt évtizedek alatt a vámügynöki szakma meghatározó szereplőjévé vált, mely kiterjedt tevékenységnek (export, import vámkezelések, árutovábbításokhoz nyújtott kezességvállalás, raktározás, stb), jelentős - magyar és nemzetközi – ügyfélkörének, a 120 fős alkalmazotti csapat szakmai felkészültségének, rutinjának, valamint a társaság hatóságokkal kialakított hatékony kapcsolatának köszönhető.
2015. óta a Zoll-Platz Kft. ügyvezetője a 22 év ügyvédi tapasztalattal rendelkező Dr. Csonka Péter, akinek tulajdonos édesapja korábban 15 évig vezette a társaságot. Dr. Csonka Péter 2018. júniusa óta rendelkezik „vámjogi szakértői” képesítéssel.

Börcsök Róbert

A szegedi székhelyű Zoll-Platz Vámügynökség Kft. vámigazgatója és Dragon 8 Consult Kft ügyvezetője

15 esztendőt töltött el a NAV jogelődjénél a Vám- és Pénzügyőrségnél vezető beosztásban. 2012 óta látja el a vámigazgatói feladatokat Zoll-Platz Kft-nél. Elvégezte a Rendőrtiszti Főiskola vámigazgatási szakát, vámügynöki és vámtanácsadói nyilvántartásban szerepel. Három évtizedes széleskörű vámszakmai tapasztalattal rendelkezik, mind hatósági, mind ügyféloldali megközelítésben.

Dolgozzunk együtt!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!